Tänään oli siis Lahdessa kansainvälinen koiranäyttely. Lähdimme kotoa äitini kanssa 10.30 ja matkalla kävimme Jorvissa katsomassa vaariani. Pääsimme lähtemään sieltä puoli kahdentoista aikaan. Autossa huomasin, että olin katsonut kehän alkamisen väärin ja saattaisimme myöhästyä kehästä. Ehdimme kuitenkin ajoissa ja aloimme heti siistiä Lulua. Tuomarina oli Marina Markio ja grandeja oli 15, uroksia 8 ja narttuja 7.

Lulu oli viimeisenä kehässä. Suoritus ei ole kehuttava sillä Lulu ei jaksanut seistä ja juoksikin aika huonosti... Tosin se olisi voinut mennä paremmin jos olisin pyytänyt äitiäni seisomaan kehän laidalla ja laittanut Lulun sitten katsomaan sinne. EH sieltä sitten tuli. Esitin vielä kasvattajaryhmässä Jannun (Minskuhoff's Grand Indigo).

Lulun arvostelu: Kookas vahvarunkoinen narttu. Hyvät pään mittasuhteet. Otsapenger voisi olla selvempi ja kaula jalompi. Ulkonevat kyynärpäät. Hieman lyhyt rintakehä. Melko hyvä turkki. Riittävästi kulmautunut takaa. Hieman raskas kokonaisuus.

Lahdessa kävimme vielä kaupassa ja Lulu sai luita. Lulu sai myös jonkin aikaa pitää päätään ulkona autosta ja näimme peilistä kun takana tulevat naureskelivat :D. Lulu oli ihan poikki.