Vihdoin pääsi kisaamaan junnuihin, piiiitkästä aikaa! Viimeisin kisa oli syyskuussa Porvoossa :O! Mukana matkassa tietysti Lulu, Emma ja kaverimme Annina. Pentunäyttely järjestettiin Helsinigin Messukeskuksessa. Junior handlerin tuomarina toimi Vesa Lehtonen.

Ensin oli Emman vuoro kisata Lulun kanssa nuoremmissa. Nuoremmissa oli kisaajia vain kaksi. Emmalla meni hyvin, vähän pientä sähläystä. Emma sijoittui toiseksi ja sai hienon ruusukkeen, pokaalin ja pussin puruluita, lelun ja nameja Lululle.

Sitten oltiin vuorossa minä ja Lulu. Kisaajia vanhemmissa oli kuusi, tosin aika tasokas ryhmä! Me oltiin Lulun kanssa ensimmäisinä arvosteluvuorossa. Jännitti jostain syystä hirveesti (oisko pitkän tauon takia...) ja tuntu et sähläsin ihan kaiken. Kun tuomari oli arvostellu kaikki, hän pudotti yhden ja sitten alkoi sijoittamaan. Me sijotuttiin viidensiksi. Saatiin ruusuke, pokaali ja pussi puruluita, lelu ja nameja. Tuomari sanoi vielä lopuksi, että hänen mielestään kaikki huomio pitäisi kiinnittää koiraan ja tuomariin ei saisi hirveästi ottaa kontaktia. Jännää, koska yleensä tuomarit haluaa kontaktin ottamista. Noh tällänen tuomari tällä kertaa.

Jäätiin vielä katsomaan ryhmiä ja kuvattiin niitä. Oli monia mun mielestä hienoja pentuja ja useimmat suosikeista sijoittuikin :)!