Vantaalla Myyrmäki hallissa järjestettiin Lemmikki 2009 messujen yhteydessä mätsäri.

Mukana matkassa Lulu, pikkusisko Emma, kaveri Annina ja sen Jasu cotton. Oltiin paikan päällä 10.30 ja sain jo paniikki kohtauksen heti sisäänpääsyssä. Rokotusten tarkastaja sano, ettei Lulu oo saanu penikkatauti rokotusta ja mä jo siinä panikoin et mitä nyt. Oli se sit kuitenkin ihan kunnossa. HUH! Pystytettiin koirien häkit kehän lähelle. Sitte oltiin menossa kattoo kaneja ja Emma otti mun kameran. Huomattiin sitten et joku tyhmä (MINÄ) oli ottanu kyllä kameran mukaan, mutta akku oli sitten jääny kotiin. Otti kyl päähän oma tyhmyys! Anninalla oli kamera, mut akku aika lopussa.

Emma ja Lulu kisasi Lapsi&koira kilpailussa. Osallistujia oli 8. Emma ja Lulu sijoittui hienosti 3.! Palkinnoksi ruusuke, pokaali ja pussillinen erilaisia Pedigree herkkuja. Siinä vaiheessa jo ajattelin et onpa hyvä päivä vaikka Lulu ei pärjäiskään. Jasu oli kävi kehässä ja sai sinisen nauhan. Aluks veti edessä juoksevan koiran perään, mutta  juoksi myöhemmin tosi hyvin! Ei Jasu sitten sinisten kehässäkään enää menestynyt.

Lulun oli kehässä kultaisennoutajan kanssa. Tuomari oli todella mukava ja arvoi koirat todella tarkasti. Lulu sai punaisen. Punaisten kehässä oli todella paljon koiria. Arvelin, että lähdettäis heti kehästä ulos ja yllätyin kun tuomari valitsi meidät kymmenen parhaan joukkoon. Kun tuomari karsi porukan kymmenestä kuuteen en ollut uskoa, että oltiin vielä mukana! Tuomari pudotti vielä kaksi ja me jäimme kehään. Tuomari ojensi ensin vihreän, sitten keltaisen ja sinisen ruusukkeen muille koirille ja meille ojennettiin punainen ruusuke! En ollut uskoa! Niin isosta koiraporukasta ja Lulu oli punaisten paras! BIS kehässä en todellakaan odottanut, että pärjättäisiin. Koiria oli kuitenkin kahdeksan ja vain neljä sijoittuisi. Kun meidät pyydettiin kuuden parhaan joukkoon en uskonut sen olevan enää mahdollista. Kaksi putosi vielä ja ne emme olleet me! Lopulta Lulu sijoittui BIS4!!! En ollut uskoa! Lulu oli koko mätsärin neljänneksi kaunein koira! WHOUUU<3 AIVAN MAHTAVAA! KIITOS TUOMAREILLE!

Oli tosi hyvät palkinnot!

 

Kuvat: (c) Teija Lakka