LAUANTAI

Tällä kertaa oltiin kisaamassa ihan vaan junnuissa. Emmakin oli mukana kisaamassa ensimmäistä kertaa virallisissa. Näyttelyssä törmäsin moniin tuttuihin. Kiitos Johannalle paaaljon seurasta :)! Junnuja oli nuoremmissa 11 ja vanhemmissa 16 ja tuomarina toimi Sanna Vakkilainen.

Ensin oli nuoremmat, joissa Emma kisasi Lulun kanssa. Tytöt suoriutuivat hyvin ja tuomari otti heidät viiden parhaan joukkoon. Emma sijoittui kolmanneksi!! Onnea siskooo!! 

 

Sitten oli mun vuoro mennä kehään Lulun kanssa. Lulu meni hienosti niinkuin aina. Tuomari poimi meidät jatkoon 8 parhaan joukkoon. Sitten vaihdettiin koiria. Sain vaihdossa australianterrierin, jota oli aika vaikea esittää, koska se vikisi ja pomppi ja kiskoi omistajansa perään... Sen jälkeen tuomari pudotti meidät. Sanoi, että esitän oman koiran todella hyvin, mutta pienen vaihtokoiran kanssa oli ongelmia. Olen kuitenkin tyytyväinen, koska pääsin 8 parhaan joukkoon ja kehä oli täynnä huippuhandlereita!

SUNNUNTAI

Emma oli nuoremmissa taas Lulun kanssa, mutta tänään ei mennyt päivä niin hyvin.. Lulua ei kiinnostanut pätkääkään eikä se suostunut esiintymään, joten ei sijoitusta tullut.

Itse en kisannut Lululla vaan lainakoiralla. Kisakoira tänään oli skyenterrieri Douglas Vom Prieser Hof  "Tane". Tane oli oikein helppo esittää ja mielestäni meillä meni oikein hienosti vaikkemme sijoitusta saaneet!