Eilen oltiin Hennan kanssa treenailemassa tämänpäiväistä koitosta varten. Henna aikoo kuulema treenata mut ja Lulun osarivoittajaksi :P.

Tänään lähettiin Helsinkiin Kaapelitehtaalle, villakoirien erikoisnäyttelyyn. Päivällä olin pessy ja föönannu Lulun, mut jo siinä matkalla meiltä bussipysäkille, Lulu oli muuttunu tassuista ihan järkyttävän väriseks. Ja kun Helsinkiin asti päästiin niin ei ollu kovin kauniin värinen koira...

Ensin vähän eksyttiin.. "vain vähän" väärässä paikassa oltiin... heh mentiin ensiks vahingossa johonki, jossa oli aika oudonnäköstä porukkaa oisko ollu jotku tatuointimessut tai jotai... meitä "vähän" tuijotettiin. Löydettiin sitte kuinteki perille ja haettiin Hennalle sen lappu. Kuivasin Lulun pyyhkeellä ja koitin saada harjalla kurat pois. Sain jonku verran ja sitte ku Lulu oli kuivunu ni se oli ihan ok.

Nuoremmat junnut alko siinä 17.30 ja kisaajia oli kolme, joista Ellen Harjanne voitti. Vanhempia oli kehässä 10 ja tuomarina kummassakin ikäluokassa toimi Carina Kitti. Meidän suoritus meni ok ja tuomari otti meidät viiden parhaan joukkoon, josta sijoituimme viidensiksi!

Kolme junior handler kisaa tänä vuonna ja kaikista sijoitus 5.!!!!!!! Hyvin on alkanu tää vuosi :).