Lähdimme bussilla ysin jälkeen siskoni ja kaverin kanssa Kaapelitehtaalle katsomaan pentunäyttelyä. Olimme paikanpäällä hieman ennen grandien alkua, joten ehdin treenata Miken (Minskuhoff's grand Majeste) vähän ennen kehää. Grandeja oli 5, 3 urosta ja 2 narttua. Mikke antoi hienosti tuomarin tutkia, seisoikin hienosti tosin välillä väsähti. Juokseminen ei niin hyvin onnistunut, sillä lattia luisti tassujen alla. Mikke oli 3. Toiseksi tuli Rex (Minskuhoff's grand Marvick) ja voiton aina ROP:ppiin asti vei Mitro (Minskuhoff's grand Michael J.)! VSP oli viehettävä Mokka (Minskuhoff's grand Mingrand) tyttönen! Onnea kaikille pärjänneille!

Kuvat: Janette Niemelä

Kasvattajaryhmässä esitin vielä Rexin ja kennel Minskuhoff's sai kp:n!

Törmättiin myös pariin tuttuun .Kiertelimme katsommassa koiria ja kävimme syömässä. Kun tulimme syömästä menimme katsomaan villakoirakehään yhden kaverini villakoiraa Liliä. Lili esiintyi hienosti ja oli toinen neljästä nartusta saaden kp:n! Onnea! Lähtömatkalla käytiin ostamassa omille koirille tuliaisia.

Kotona kävin lukemassa Basset pulinaa kuvien toivossa ja niitä löytyikin, kiitos niistä! Ja samalla luin muita tuloksia ja Minskuhoff's kennelin koirat olivat pärjänneet hyvin! Viljo (Minskuhoff's grand Indiana) oli ollut Kajaanissa ROP ja siitä tuli Suomen muotovalio! ONNEA! Heli ja Kate (Minskuhoff's grand Kompere) olivat olleet Tartossa ja Kate oli ollut ROP ja RYP4!!! HURJASTI ONNEA!