LAUANTAI

Tänään suuntasimme taas näyttelyyn (kuten viime viikonloppuna ja sitä edellisenä ja kahtena seuraavana tästä ) . Rotukehä alkoi oikeen mukavaan aikaan eli yheksältä ja paikanpäälle siis ilmestyttiin kaheksan aikaan -.- . Että siellä oli kylmä! Koko päivän tärisin vaikka mul oli päällä monta kerrosta vaatteita! Grandeissa meillä oli tuomarina Paul Stanton Ruotista ja grandeja paikalla 10.

Uroksissa tuli EH:ta ihan urakalla ja valmistaudun siihen myös Lulun kohdalla. Valionartuista Lulu arvosteltiin ensin. Ei tainnut neidille aikainen herääminen sopia sillä Lulu jonkun verran aristi tuomaria ja oli jotenkin innoton. Lulu sai kuitenkin ERIn. Valioluokassa narttuja oli 3 ja Lulu jäi kolmanneksi. Lopulta Lulu oli pn4. Ihan tyytyväinen olen, tuomari oli kuitenkin tiukka.

Arvostelu: Big strong bitch, would like a little more lenght of body. Good head shape, eyes a little light. Strong neck but short. Good forechest and frontlegs. Excellent body. Quite good angulations. Low tailset. Very good coat. Good side movement. Good style.

KUVAT (C) SANNI RÄSÄNEN!

Junnuissa Lulu enkä kyllä mäkään ollu kovin innostunut. Oli tosi kylmä ja mä olin ollu just viime viikon kipeenä :/. Sijotusta ei tullu.

SUNNUNTAI

Sunnuntaina junnut meni paremmin vaikkei sijotusta tullu! Oltiin kummatki paljon paremmalla tuulella ja tällä kertaa oli myös kisaintoa mukana :).

(C) Hilde F.