TRIMMAUS

Lulun turkki on nykyään aika paksussa kunnossa. Ajattelin, että nyt kun neidillä on rotukehätaukoa niin voisi tässä lähiaikoina koittaa nyppiä sen aika lyhyeksi, kasvaa sitten hyväksi karvaksi, kun Lulu tekee comebackin rotukehiin :) !

LAIHDUTUS

Lulu on päässyt aika tukevaan kuntoon ja siitä ovat tuomaritkin huomautelleet syksyn aikana. Joten tavoitteena olisi saada Lulu laihtumaan. Eli siis vähemmän ruokaa ja lisää liikuntaa! Ongelmana kuitenkin se, että herkkujen vähentäminen ei ole helppoa, kun perheessä on neljä muuta joilta niitä nameja tippuu -.- .

 

21.11. JUNIOR HANDLER PÄIVÄ

Marraskuussa osallistutaan HSKP:n nuorisojaoston ja Kenneljuniorit ry:n järjestämään junnupäivään. Vetäjinä siellä toimivat kokeneet ja menestyneet handlerit Paavo Tervonen ja Heini-Maari Kemppainen (Paavoa voisin sanoa omaksi "junnu-idolikseni"). Ohjelmassa on luento ja käytännön harjoittelua. Innolla odotan pääseväni noiden taidokkaiden handlereiden opastukseen!

28.11. HELSIGIN PENTUNÄYTTELY

Seuraava näyttelymme on Best In pentunäyttely, joka järjestetään Helsingin messukeskuksessa. Mennään siis sinne junnuilemaan Lulun kanssa. Emma on myös tulossa mukaan, kisaamaan nuorempiin. Tuomarina meillä siellä on Vesa Lehtonen. Harmittaa, kun oisin halunnu kumpanakin päivänä kisaa junnuihin, mutta lauantaiks osuki koe -.- ! DISLIKE!

11.12. + 12.12. VOITTAJAT

Lauantana kisaamaan junnuosariin afgaaninvinttikoira Bexyllä. Aion kyllä viettää varmaankin koko päivän messarissa. Grandikehälle menen auttamaan jos tarve vaatii ja kuvaamaan jos Messarin valaistus sen sallii... Sunnuntaina ei kisoja, mutta grandeihin taas auttelemaan. Ajattelin kyllä että voisi laittaa johonkin palstalle ilmoituksen, kun siellä koko päivän pyörii, että jos joku tarvii handleriapua :)!