VIIIHDOIINNN TAPAHTUI KOIRAHARRASTUSRINTAMALLA JOTAIN! Viimeisin koiratapahtuma ennen koulutusta oli siis syyskuussa ryhmänäyttely Hyvinkäällä ja siitä asti meillä on ollut taukoa :O! Olipa ihana päästä taas koiraihmisten kanssa pyörimään ja vaihtelemaan kuulumisia! Oltiin siis Kenneljunioreiden järjestämässä junior handler päivässä Helsingin Konalassa. Kouluttajina olivat Paavo Tervonen ja Heini-Maari Kemppainen.

Ensin oli vuorossa Paavon luento junior handlerista, jonka ajan Lulu oli häkissä (ja välillä esitti kovan kommenttinsa siitä, että hänet oli jätetty yksin). Opin paljon uutta mm. siitä miten kaikissa arvokisoissa junior handler systeemi oikein menee. Luennon jälkeen oli pieni tauko ja menin heti Lulun luokse, joka järjesti mukavan huutokonsertin, kun tulinkin takaisin enkä hylännyt häntä :D. Tauon jälkeen alettiin harjoitella käytäntöä. Ensin oltiin Paavon opetuksessa. Heh, tuntu jotenki ku en ois osannu mitään :D!  Jos oli taidot ruosteessa kun oli niin pitkä tauko :DD? Sain kuitenkin ihan hyvää palautetta ja hyviä neuvoja :) (+ neuvoja asioista mitä oikeasti osaan :DDD)!

Sitten siirryttiin Heinin kanssa harjoittelemaan käytäntöä. Nyt meni jo paremmin ja kokeilinkin jo Paavon antamia neuvoja :). Sain Heiniltäkin hyvää palautetta ja hyödyllisiä neuvoja :)! Päivä oli todella onnistunut ja oli hyvää seuraa, kiitos Sanni :)<3!! Ja iiiisot kiitokset kouluttajille, neuvoista on todellakin apua :)!

(C) Terhi Korhonen