Kuka lähtee yheksän aikaan aamulla hirveessä vesisateessa 200 km päässä olevaan näyttelyyn? No minä, Lulu, kepo (iskä) + Kira ja Sienna, jotka tuli meidän mukana :). Matkalla näyttelyyn näytti siltä, että saatais viedä kehässä uitettuja koiria, mutta vesisade lakkas onneks ennen kehää!

Grandeja oli kisaamassa 26 ja tuomarina oli Jeff Horswell Englannista. Tuomari oli aika tiukka EH:ta tuli aika paljon.. Joten olin valmistautunut siihen myös Lulun kohdalla. Lulu sai kuitenkin ERI:n ja oli valioluokan kolmas ja paras narttu kehässä meidät käteltiin pois ja kärkipään sijoitukset veivät nuorukaiset :). Olen tyytyväinen, koska tuomari oli tiukka ja Lulun arvostelu oli ihan hyvä.

Arvostelu: Very good type. Super profile mover, but could be better out and back. Typical head. Long muzzle. Pigment could be better. Eye colour ok. Good neck. Well laid? shoulder. Slightly short upper arm. Super body. Well bend stiffle. Low hocks. Slightly low tailset, good lenght. Coat ok.

VSP oli Mitro (M. grand Michael J.) ja ROP oli Kate (M. grand Kompere). ROP kasvattaja oli tietenkin Minskuhoff's :D. Jälkeläisluokkia oli kaksi ja Paavon (Bravo vTTv.) ryhmässä esitin Mitron ja ryhmä sai KP:n. Millin (M. grand Emilia) ryhmässä esitin Lekan (M. grand Lexus) ja ryhmä sai KP:n ja oli ROP jälkeläisryhmä! Onnea kaikille menestyneille ja tuloksiinsa tyytyväisille!

Grandien jälkeen alettiin odotella junior handleria. Nuoremissa oli vain yksi kisaaja, joka voitti luokkansa. Vanhemmissa meitä oli kolme. Lulu meni tosi nätisti ja loppua kohden Lulu oikein säteili ja nautti esiintymisestä ja mulle tuli upea fiilis sitä katsellessa. Fiilis kohosi entisestään, kun tuomari ojensi minulle punaisen ruusukkeen ja grandiporukat alkoivat hurrata :). Toiseksi tuli hienosti taitava Ida Mokan (M. grand Mingrand) kanssa! Sitten oli vuorossa päivän paras junior handler -kilpailu ja pienen esiintymisen jälkeen tuomari osoitti meidät voittajiksi! :D Että hymyilyttää!

BIS-parikilpailussa toiseksi tulivat grandit Jaffa&Leka(M. grand Joya&Lexus) ja kolmanneksi Melli&Bondi(M. grand Elysion&Bolero vTTv.). Onnea! Sen jälkeen oli vuorossa BIS kasvattajaryhmä ja sain esittää pikkuisen Mimmin (M. grand Mercedes). Kyllä hymyilytti esittää tätä touhukasta pikkutyttöä, jolla oli selvästi hauskaa kehässä :)! Esiintymisen jälkeen tuomari sijoitti Minskuhoffit BIS1 KASVATTAJAKSI! ONNEA HURJASTI MIA!!!!! Tämän jälkeen Millin jälkeiläisryhmä oli BIS1 ja pieni Malli (M. grand Notre-Dame) neitonen oli BIS1 pentu! Matkalla tuli vielä viesti, että Kate oli ollut BIS2!!! Minskuilla oli siis LOISTAVA päivä!! ONNEA KAIKILLE JA KIITOS PALJON UPEASTA SEURASTA <3! 

Kaikki kuvat (C) JARI KUNNARI