Tänään oltiin Anninan ja Jasun kanssa Lohjalla SUKOKA:n järjestämässä mätsärissä. Mätsäri oli Showlink Areenalla ja halli oli mukavan iso eikä ollut liian ahdasta. Koiria oli paljon. Kehät oli jaettu FCI ryhmien mukaan eli koirat kisasivat omissa ryhmissä. Ensin oli aina pennut ja sitten aikuiset. Täälläkin kisattiin pareissa, joista toinen sai punaisen ja toinen sinisen.

Nähtiin paljon tuttuja. Mätsärissä oli myös toinen grandi, pikkuinen Oona pentu (M. grand Olivienne). Alussa Oona oli ujo ja silloin se oli Lulun mielestä maailman iiiihanin ja kiinnostavin otus! Sitten kun Oona voitti ujouden ja alkoi riehua ja haastaa Luluakin leikkimään, se oli Lulun mielestä iiihan hirveä. Voi tota hupsua otusta! Mitenköhän Lulu reagoisi jos meille tallustaisi pikku grandi?

Lulun parina kehässä oli musta pbgv. Lulu oli jotenkin laiskalla ja innottomalla tuulella eikä mun mielestä oikeen esiintynyt. Tuomari kuitenkin kehui Lulun liikkeitä ja antoi meille punaisen nauhan vaikka olin varma sinisestä! Punaisten kehässä Lulu kisasi dalmatiankoiraa vastaan ja en ihmettele että innoton lahnani sijoittui kakkoseksi. Saatiin kuitenkin kotiinviemisiksi ruokaa, ruusuke ja kalenteri vuodelle 2011. 

Sitten oli pieni tauko ja sitten junnukehään. Junnut oli jaettu ikäryhmiin ja vanhempia oli vain kolme. Meidän suoritus meni ihan ok. Lulu oli jotenki löysä ja ei ollu hirveesti innostunut koko touhusta. Tultiin sitte kolmansiksi.

Nyt ootellaan innolla ens viikkoa jolloin suuntaamme MESSARIIN! Toivotaan että Lulu näyttää siellä junnukehässä sitten parastaan ja että meillä yhteistyö sujuu :)! JänskättääJänskättää!

Tähän vielä luminen loppuposeeraus: