Lähettiin aamulla kotoa vähän ennen ysiä. Matkassa mukana minä, Lulu, Emma, Tuija, Arska ja Vellu. Grandeja oli ilmoitettu aika paljon, 33 koiraa. Ensimmäisenä kehässä oli pennut ja Topi (M. grand Lorezo) oli VSP-pentu ja Sienna (M. grand LaQuetta) oli ROP-pentu! Junnu-uroksissa esitin Eetun (M. grand Kasino) tuloksena EH3. Junnu-urosten voitto meni Justukselle (M. grand Jouir). Pu-kehässä esitin Bravon (Bravo van Tum-tums Vriendjes) tuloksena pu2. Paras uros oli Luca (Luca L´Honnour du Pied). 

Lulun arvostelun alkamista sai odotella, sillä tuomari oli aika hidas... No ainakin tutki koirat tarkasti. Valioluokassa oli 8 narttua. Lulun lisäksi kolme sai erin. Lulu oli valioluokan neljäs. Paras narttu-kehässä ei sitten enää sijoituttu. Olen silti tosi tyytyväinen, koska tuomari oli aika tiukka ja Lulu sai silti ERIn. Paras narttu oli mammalomalta palannut Cava (M. grand Ideal). Rop oli Luca.

Lulun arvostelu: 4 years old bitch at the max size. Feminine head with nice eyes and ears. Nose could have more piqmentation. Sound body with good ribs and bones. Good front. good angulatool. Nice coat. Walks with turning out the elbows. Nice type.

Ryhmien alkamista sai odotella pitkäääään. Ensin oli junior handler. Meitä oli vain kolme. Lulu meni tosi hienosti ja sijoituttiin toisiksi. Seuraavaksi oli lapsi ja koira, johon Emma osallistui Lulun kanssa. Kilpailijoita oli 10 ja Emma ja Lulu olivat hienosti 2.!!! Grandit loistivat muissakin kilpailuissa. Melli oli paras kotikoira ja Meeri ja Myy olivat BIS2-pari.

Viralliset ryhmät alkoivat BIS-juniorin valinnalla. Kate (M. grand Kompere) oli 4.!! Sen jälkeen oli BIS-pennun valinta. Esitin Siennan kehässä. Pikku Sienna oli jo aika väsynyt, mutta tuomari sijoitti sen 2.!! Veteraani kehässä Molly (Par Example du Greffier du Roi) oli 2.!! Minskuhoff's kasvattajaryhmä oli BIS!! Inton (Jour Apres Infini) jälkeläisluokka oli 2.!! Luca oli vielä kaiken lisäksi BIS3!! ONNEA KAIKILLE MAHTAVISTA SUORITUKSISTA JA KIITOS IHANASTA ERKKARISTA<3

Näyttelyn jälkeen pikku Sienna tuli vielä meille hoitoon. Illalla tytöt ei hirveesti jaksanu riehua, oli niin väsyneitä. Toivottavasti huomenna jaksais :).