PERJANTAI

Lähtö Tallinnaan

Oltiin (Lulu, minä, isä) Helsingin satamassa n. 15 yli neljä. Ei ollu melkeen yhtään jonoa, joten päästiin nopeesti laivaan. Päästiin ylimmälle kannelle, mikä oli hyvä juttu sillä siellä oli viileää ja ei ollu pakokaasuja. Viron päässä joutui sitten odottelemaan ulospääsyä. Kun päästiin Tallinnaan, käytiin kaupassa Rimissä. Ostettiin sieltä Lululle ruokaa ja siankorvia. Sitten lähdettiin etsimään hotellia. Se löytyi hyvin, vaikka isäni mukaan en osannut lukea karttaa, koska sähläsin muka jotain muuta (räpsin kuvia :D). Samassa hotellissa oli Lulun kasvattaja ja pari muuta grandin omistajaa. Illalla kasvattaja siisti Lulun ja muut grandit. Höpöteltiin koirista ja sitten lähettiin nukkumaan.

LAUANTAI

Baltian Voittaja 2009

Lähdettiin hotellilta näyttelypaikalle n. 8.30. Näyttelypaikka oli tosi lähellä 10 minuutin ajomatkan päässä. Kepot pystytti teltan ja vei kamoja. Sitten vietiin koirat. Grandeja oli 8 (3 urosta ja 5 narttua). Cocon (gfdb) kehä oli ennen grandeja. Se oli hienosti ROP, ROP-jun, EST sert ja Baltian Juniori Voittaja -09. Sitten oli vuorossa grandit. Cosmos oli ROP-junnu ja Jade VSP-junnu. Cosmos yllätti kaikki voittamalla urokset ja ollen myöhemmin ROP. Lulu voitti valioluokan ja paras narttu kisassa sijoittui 2. saaden vara cacibin. Jami voitti nartut, Jade oli kolmas, Milli neljäs ja Molly viides. Minskuhoff's oli ROP kasvattaja ryhmä. Onnea kasvattajalle hyvin menestyneiden Minskujen johdosta!

Kuva: Jari Kunnari

Myöhemmin päivällä menin Lulun kanssa junnuihin. Kilpailijoita oli 10 joista 3 oli suomalaisia. Meidän suoritus meni hyvin, paitsi Lulu alko rähistä suursnautserille kehässä, koska se ei voi jostain syystä sietää niitä. Ei sitten päästy jatkoon ja suomalainen Mimmi Tumppila voitti. Hyvä Suomi :)!

Kuva: Mia Aaltovirta

Ryhmäkilpailuissa oli monta grandi osallistujaa. BIS juniori kehässä Cosmos, joka pääsi 8 parhaan joukkoon n. 80 juniorista! Veteraani ja kasvattaja ryhmissä ei valitettavasti pärjätty. Parikilpailussa Jami ja Paavo ylsivät 4. sijalle! Onnea! Ryhmässä (FCI 6) Cosmos yllätti kaikki sijoittuen neljänneksi!! Onnea!! Oltiin me hyviä kannustajia :D. Ryhmän voitti suomalainen basset hound Väinö ja toiseksi tuli suomalainen petit. Suomibasut jyrää! Onnea kauheesti Pirjolle, Cosmoksen omistajille ja Eijalle!

Koirat oli illalla aika väsyneitä. Käytiin syömässä vanhassa kaupungissa ja sitten nukkumaan, että seuraavana päivänä jaksaa! Ei huonompi päivä!

SUNNUNTAI

FCI 6 erkkari

Lähettiin aamulla hotellilta, ku oltiin pakattu kaikki tavarat. Käytiin ostoksilla Rimissä. Kun lähettiin sieltä, hätäännyin ettei ehitä kehään, mutta ehittiin tosi hyvin. Coco oli ROP. Cosmos oli ROP-junnu ja paras uros. Lulu sai ERIn ja oli pn1 saaden sertin. Cosmos oli sitten taas ROP. Kasvattaja ryhmä oli ROP. Pieni Sienna tyttönen oli hienosti ROP pentu.

Kuva: Jari Kunnari

Ryhmäkilpailuissa Sienna oli BIS3 pentu. Molly oli BIS3 veteraani. Minskuhoff's kasvattajaryhmä oli BIS2.

Kuva: Jari Kunnari

Näyttelyn jälkeen lähdettiin sitten laivalla kotiin. Täytyy sanoa, että Lulu oli tosi väsynyt ja olin itsekkin :).

KIITOS KAIKILLE IHANASTA MATKASTA<3<3<3<3!!!

Kuva: Jari Kunnari