Tänään oltiin Hennan ja Ludden kanssa Tuomarinkartanossa järjestetyssä mätsärissä. Sää oli todella ihana ja oli kiva olla ulkonäyttelyssä! Pienet tuulenpuuskatkaan eivät haitanneet. Mätsärissä oli todella paljon koiria.

Ensin vuorossa oli junior handler, jossa oli kisaajia 9. Olen tyytyväinen omaan suoritukseeni paitsi seisotin Lulun liian lähellä tuomaria ja tästä tuomarikin huomautti. Tosin tuomari taisi silti olla tyytyväinen suoritukseemme sillä sijoituimme kolmansiksi! Henna sijoittui toiseksi! Hyvä me!

Isoissa koirissa Lulu oli sileäkarvaistanoutajaa vastaan. Tuomari ilmeisesti tykkäsi Lulusta, koska Lulu sai punaisen nauhan. Arvostelu: Koiran kunto: erinomainen. Luonne: erinomainen. Esiintyminen: erinomainen. Esittäminen: erinomainen. Isossa kehässä tuomari otti meidät ensin kahdeksan parhaan joukkoon ja sitten viiden. Siinä vaiheessa putosimme mutta en todellakaan ole pettynyt, sillä viidenneksi niin suuresta koiramäärästä ei ole huonosti! Ludde sijoittui neljänneksi! ONNEA!

Päivä oli todella onnistunut! Kiitos siitä Hennalle, joka pyysi meidät mukaan ja oli seurana sekä tietenkin kauniille, ihanalle ja yhteistyönhaluiselle Lulu kullalle<3!