Haettiin Henna ja Ludde Kivenlahdesta viiden aikaan. Oltiin Tuomarinkartanossa puol kuudelta. Vietiin tavarat kehän laidalle ja kävin ilmoittautumassa junnuihin. Sitten odoteltii,n koska siel oli pitkät jonot. Joskus vähän ennen kuutta mentiin ilmottaa koirat. Mätsärissä oli Ludden lisäksi kaksi muuta portugeesia, ruskea Nori ja musta Leia.

Kehien alkamista saikin sitten odotella. Pitkän odotuksen jälkeen junnut vihdoin alko ja mä pyysin päästä ekaks, koska piti ehtii Lulun kehään. Oltiin siis ekana junnuissa. Suoritus meni tosi hyvin. Kävin välissä kysymässä, jos ehtisin siinä välissä käydä toisessa kehässä, mutta ne sano et laittaa Lulun viimeseks. Menin sitte takas junnukehään. Tuomari otti meijät jatkoon 4 muun junnun kanssa! Sijotuttiin sitten hienosti kolmansiksi, mikä oli tosi hyvin n. 15 junnusta!

Siitä melkeen heti kiirehdittiin Lulun kanssa kehään. Meitä vastassa oli espanjanvesikoira, joka sai punaisen nauhan. Sen jälkeen alkoi sinisten kehä ja tuomari Hannele Jokisilta yllätti meidät sijoittaen Lulun 1.!!! Ludde sai punaisen nauhan, muttei valitettavasti sijoittunut. BIS kehä meni hyvin, mutta tuomari ei sijoittanut Lulua.

Ei huonompi mätsäri nyt pitkästä aikaa!

Kuvat on ottanut Pietta. Kiitos!