Lähettiin aamulla mökiltä kohti Mikkeliä. Kun päästiin näyttelypaikalle, mentiin etsimään grandileiri. Grandeja oli ilmoitettu 15 ja tuomarina toimi hollantilainen Ricky Lochs-Romans. Esitin paras uros kehässä Fafan ( Un Favorite Van Tum Tum's Vriendjes), sijoituksena pu 3.

Lulu kilpaili valioluokassa siskopuolensa Siirin kanssa. Lulu sai ERIn, mutta Siiri voitti kilpailuluokan. Paras narttu kehässä Lulu oli neljäs, kun eteen kiilasivat Melli, Siiri ja Molly-äiti.

Myöhemmin menin junnuihin griffon fauve de bretagne Cocon kanssa. Coco juoksi tosi hyvin ja sen kanssa on kiva juosta, kun voi mennä vauhdilla. Coco ei hirveästi jaksanut seisoa, mutta se on vielä niin nuori koira. Ei sitten sijotuttu, mutta sain kokeilla uutta rotua ja Lulu sai koiranruoka purkin :). Kiitos Mialle Cocon lainasta!

Lulun arvostelu: 4 years. Lovely and typical girl. Beatiful size. Beatiful head and very gentille expression. Lovely earset. Good neck and body. Good in front and back. Lovely tail. Like the coat a little bit harder. Sound in movement.

Ei hassumpi arvostelu :D.

Kuvat on ottanut Matti Rantala