Voittaja 09

Lähettiin Hennan kanssa bussilla ennen kasia. Kampista mentiin junalla Pasilaan ja siitä käveltiin sitte Messariin. Ensin katottiin portugeesit. Siitä mentiin sitte grandi kehälle. Grandit tuomaroi Barbara Muller Sveitsistä. Sain esittää pu-kehässä Justuksen (Minskuhoff's grand Jouir). Justus ei sijottunut pu-kehässä. Paras uros oli Bondi (Bolero Van Tum Tum's Vriendjes) ja paras narttu oli Cava (Minskuhoff's grand Ideal). Onnea!!Kuva: Seppo Leinonen

Kasvattaja myös jakoi, joka pentueen parhaalle nartulle ja urokselle ruusukkeen. Lulu oli oman pentueensa paras narttu, mutta muut ei ole hirveesti tänä vuonna kisannu.

Kiertelimme Hennan kanssa kehillä ja kojuilla. Kävimme myös katsomassa junior handler SM-kisat. Finaali oli tosi kovatasoinen ja voittaja oli Paavo Tervonen, joka on voittanut Suomen mestaruuden jo aikaisemmin! Onnea kaikille sijoittuneille!!!!!!

Jäimme katsomaan vielä ryhmät 8:iin asti. Kuutos ryhmässä Bondi pääsi 6 parhaan joukkoon, muttei valitettavasti sijoittunut neljän parhaan joukkoon. Kasi ryhmässä portugalinvesikoira Tajmadoran Karachi voitti oman ryhmänsä! 

Kun kotiinlähtö koitti kummatkin oli ihan poikki! Ja huomenna uusiks!

Pohjoismaiden Voittaja 09

Tänään lähdin Messariin tätini kanssa. Katosoimme belggarit. Sitten menimme grandi kehälle. ROP oli Paavo (Bravo Van Tum Tum's Vriendjes) ja VSP Jaffa (Minskuhoff's grand Joya). Onnea!!!

Kiertelimme ja kävimme katsomassa junior handler pohjoismaiden mestaruus kisat. Suomen joukkue voitti joukkuekisan! ONNEA! Ja yksilökisan voiton vei Hilde!! UPEAA! ONNEA! Ryhmiä emme tänään jääneet katsomaan. Oli kyllä hyvä viikonloppu.