Kenneljuniorit ry järjesti epäviralliset junnukisat Kilossa, Tiltun koirakoululla. Paikalle matkasimme junalla ja tutustuin päivän aikana Beaan :), joka on oikein mukava ikäiseni tyttö. Lulu oli ensimmäistä kertaa junassa ja hyvinhän se tyttönen oli<3. Meidän osalta päivä alkoi loistavasti.. Seikkailtiin n. puoli tuntia Kilossa, etsien Tiltun koirakoulua :D, ehittiin sitten onneksi kisaamaan.

Tuomarina kisassa oli Pia Saares. Kilpailijoita oli vanhemmassa ikäryhmässä 8. Meidän suoritus meni tosi hyvin ja, että rakastan sitä, kun Lulusta näkee miten se nauttii esiintymisestä<3. Tuomari teetti L:llän ja edestakaisin sekä pyysi seisottamaan Lulun vapaasti. Kun kaikki olivat olleet yksöisarvostelussa tuomari vaihdatti kaikkien koirat. Sain vaihdossa ihanan Aidan flätin. Aidan seisoi ja juoksi tosi hyvin. Seuraavaksi tuomari valitsi viisi jatkoon ja me pääsimme siihen joukkoon. Lopulta sijoituimme viidensiksi neljän mahtavan handlerin jälkeen!! Oli mahtava päivä!

Kaikki saivat myös arvostelun ja meidän arvostelumme oli kyllä todellä hyvä :).

Yleisvaikutelma: iloinen&pirteä
Rodunomaisuus: seisoi hyvin vapasti&seisten, huomasi korjata jalkaa jos koira siirsi sitä
Liikkeet: koira selvästi tykkää esiintyä, L-kirjain meni hyvin, edestakaisin liikkeessä koira handlerin ja tuomarin välissä
Yheistyö: hyvä, parilta sujuu yheistyö
Muuta: hampaan näyttö hyvä, kuunteli hyvin tuomaria