Tänään oli vuorossa Lohjan ryhmänäyttely. Grandeja oli paikalla neljä: Paavo, Leka, Lulu ja Myy. Tuomarina oli Riitta Lahtovaara. Uroksissa kummatkin saivat ERI:n ja esitin pu kehässä Paavon tuloksena pu1 :). Myy sai EH:n. Lulu sai ERI:n ollen pn1 ja lopulta VSP. Onnea Paavo&Eija ja Jari!!

Lulun arvostelu: Erinomaista tyyppiä oleva vahva, mutta feminiininen narttu. Aavistuksen tukevassa kunnossa esitetty. Oikeat mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Hyvät korvat. Riittävä kaula. Vahva runko. Riittävästi kulmautuneet raajat. Riittävän karkea karvapeite. Rennot tehokkaat liikkeet. Luonne ystävällinen.

Rotukehän jälkeen vuorossa oli junior handler. Kisaajia oli vain viisi. Tuomarina oli Elena Ruskovaara. Meillä meni mielestäni loistavasti. Lulu nautti esiintymisestä täysin ja sitä oli ilo katsoa. Lopulta meitä oli enää kaksi jäljellä ja vaihdoimme koiria. Sain vaihdossa welsh corgi pembroke "Lullan", joka esiintyi oikein rauhallisesti ja kauniisti. Tuomari laittoi Lullan esittäjän 1. ja me olimme Lulun kanssa 2.!!! Olen todella tyytyväinen tähän päivään :) :) !

KAIKKI KUVAT (C) JARI KUNNARI! Kiitos Jarille kuvista :)!