Tänään lähdettiin aamulla mökiltä (Pertunmaalta) suoraan Helsingin jäähallille koiranäyttelyyn. Oltiin näyttelypaikalla 11 aikaan. Ennen junior handlerin piirimestaruuskisaa siistin ja herättelin Lulua. Tuomarina toimi Johanna Tuomi. Lulu esiintyi todella hienosti ja tuomarikin oli ilmeisesti sitä mieltä kun otti meidät kolmen parhaan joukkoon 19 junior handlerista!

Suoraan junnukehältä juoksin toiseen halliin,jossa ennen Lulun rotukehää kävin testaamassa silkkiterrieri Tiroa, jonka otin junior handleriin. Tuomarina oli Lisbeth Mach Sveitsistä. Lulu oli rotukehässä viimeisenä. Lulu sain ERIn ja vara cacibin ollen pn 2.

Lulun arvostelu: Very friendly bitch. Typical body, super temperament. Strong outline. A little straight behind and coat quality can be better. Excellent front and head with correct bite. Excellent ears. Happy mover with good action.

Grandi kehän jälkeen juoksin Tiron kanssa junnukehään. Junnuja oli 30. Suorituksemme onnistui hyvin. Tuomari otti meidät vielä 20 parhaan joukkoon, mutta sen jälkeen karsiuduimme pois. Olen tyytyväinen ja oli kiva kokeilla taas uutta rotua! Kiitos Eliselle Tiron lainasta!

15.30 alkoi piirimestaruuden finaali. Meitä oli kilpailemassa kolme junior handleria. Oli aivan mahtava fiilis juosta isossa kehässä musiikin ja kätten taputusten säestämänä. Kiitos tuomarille, joka antoi minun kokea tämän! Ensin tuomari laittoi meidät juoksemaan ympäri, sitten seisotti koiria ja sitten kaikki menivät yksitellen edes takaisin. Sitten saimme vaihtokoiraksi staffin, jonka esittämisestä minulla ei ole hajuakaan :/. Lisäksi siihen vielä jännittäminen.. Joten siinä kohtaa ei mennyt hyvin. Kun sai tutun ja turvallisen Lulun takaisin pystyin taas rentoutumaan. Tuomari sijoitti meidät kolmansiksi!!!! OLEN TODELLA TYYTYVÄINEN TÄHÄN PÄIVÄÄN!!!

Kaikki kuvat on ottanut Nea Finnig