Viimenen rotukehä Lululle tänä vuonna (ja saa oliko viimenen myös ens vuodelle..). Marraskuussa on yks junior handler kisa vielä ja sitte Messarissa lauantain osari. Ens vuonna ois tarkotus kiertää tositositosi paljon junnuissa (good luck kepo :D) ja jätän sitte varmaan Lulun rotukehät vähemälle, erkkariin ehkä mennään tuomarista riippuen.

Grandeilla tuomarina tänään unkarilainen Dr Zsusanna Vachi-Balogh. Lulu oli tänään hyvällä päällä ja jälkeäkään viime viikon pelosta ei näkynyt! ERI sieltä tuli ja valioluokan 2. Paras narttu kisassa Lulu jäi 3. Olen kuitenkin tyytyväinen, koska Lulu oli paremmalla päällä tänään :)! Tähän on hyvä lopettaa tämän vuoden grandikehät. 

Arvostelu: A little strong bitch. Not a feminine elegant type. Good head. Dark eyes. Not total pigment in nose. Correct neck.

ROP kehässä esitin vielä Cosmoksen (M. grand Kalvados) tuloksena VSP. Ja kasvattaja luokassa Lulu oli vielä mukana ja saatiin sieltä KP. Kiitos grandiporukoille seurasta, teidän seurassa aina mukavaa :)! Nähdään Messarissa, sinne tulen ainakin katselemaan ja tarvittaessa auttelemaan ja myös kuvailemaan, jos kamera suostuu yhteistyöhön Messarin huonossa valaistuksessa...

ROP-kehä:

Kasvattajaryhmä:

Lisää kuvia Hyvinkäältä löytyy: fasciner.kuvat.fi/kuvat/Koiratapahtumia/Hyvink%E4%E4+rn+19.9.10/