Oltiin tänään vuoden toisessa mätsärissä. Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry:n järjestämä mätsäri pidettiin Malminkartanon sirkuskentällä. Seurana meillä oli Annina ja Jasu cotton de tulear.Koiria oli paikalla todella paljon ja ilmoittautumisjonossa sai odotella. Parkkeerattiin sitten petsie porukoiden lähelle.

Ensin oli vuorossa junior handler. Junnuja oli 10. Meinattiin myöhästyä kehästä, koska luulin et vetskut ois ekana. No onneks junnut oli kahessa ryhmässä ni ehittiin hyvin. Harmi vaan et namit jäi reppuun ja Lulu ei oikeen ois jaksanu seistä... Sijotuttiin kuitenkin 4.! Kolmanneksi tuli Jenny Laulaja! Onnea Jenny :)!

 (C) Saara Salonen(C) Annina Härus

Sen jälkeen oli vuorossa Lulun kehä. Lulun kanssa kehässä oli australianpaimenkoira. Meillä meni hyvin, tosin Lulu juoksi vähän laiskasti. Saatiin sitten sininen. Sinisten loppukehää saikin sitten odotella, koiria oli nimittäin 77. Sinisissä siis kilpaili puolet tuosta määrästä. Tuomari poimi ensin jatkoon 20 ja sitten 10. Päästiin siihen kymmenen parhaan joukkoon muttei siitä pidemmälle. Kuitenkin hyvä suoritus, koska koiria oli paljon!

Sitten mentiin katsomaan Jasun kehää. Jasu oli edessä olevan koiran perään eikä juossut oikein hyvin, mutta muuten meni hyvin. Jasu sai sinisen. Tarjouduin menemään sinisten kehään Jasun kanssa, koska ajattelin, että se saattaisi katsoa Anninan perään, jolloin muut koirat eivät ehkä olisi niin kauhean ihania. Se meni ihan ok.

 (C) Annina Härus

Päivä oli onnistunut!

(C) Annina Härus