Lähettiinpä sitten Tallinnaan Lulun ja isäni kanssa metsästämään CACIBia. Perjantaina lähettiin päivälaivalla Tallinnaan. Meillä ei ollu autoa mukana, joten Lulu oli laivamatkan kenneltilassa. Hirvee huutohan siitä tuli kun se sinne jätettiin ;( . Menin sitte aika pian pitämään tytsylle seuraa. Satamasta otettiin sitte taksi hotellille ja saatiin kaikki kamat pois käsistä. Sitten pitikin alkaa miettiä, että mites me tehään ruokailun kanssa, kun ei tota yhtä voi jättää hotelliin pitkäksi aikaa huutamaan. Sitte saatiin iloksemme selville, että ihan hotellin vieressä on ruokapaikka ja ulkopöytiin saa ottaa koiran. Käytiin sitte siellä syömässä ja lenkitettiin vielä Lulu ja sitten nukkumaan, että seuraavana päivänä näyttelyssä jaksaa!

LAUANTAI

Hotelli oli hyvässä paikassa, kun ei siitä menny kävellen näyttelypaikalle kun 10 minuuttia. Pystytettiin kamamme grandileiriin ja sitten istuttiin odottamaan grandikehän alkua. Grandi kehä oli sitten mukavasti myöhässä 2 tuntia. Grandeja oli 6 ja tuomarina toimi Jelena Kruus. Paras uros kehässä esitin Paavon (Bravo vTTv) joka oli pu1! Avoimen luokan nartut oli kehässä ja Lulun vuoro oli seuraavana. Samaan aikaan kuulutettiin junior handler vanhemmat kehään. Otin sitten lennossa Fafan (Un Favorite vTTv) ja sanoin, että kasvattaja esittää Lulun. Junnuissa meni aika huonosti, Fafa ei oikein jaksanu esiintyä eikä namit kiinnostaneet. Lulu sai kehässä ERIn ja oli pn3. Esitin vielä BIS-juniori kehässä Lekan (M. grand Lexus) mutta sijoitusta ei tullut. Ei ollut kovin hyvä päivä, harmittaa etten päässyt Lulun kanssa ollenkaan kehään!

JH Fafan kanssa (C) Karoliina Voldek

 

SUNNUNTAI

Sunnuntaina ei ollut kehä myöhässä. Paras uros kehässä esitin Lekan tuloksena pu2. Grandeja tänäänkin samat 6 ja tuomarina toimi oikein mukava Marija Kavcic. Lulu sai ERIn. Paras narttu kilpailussa alkoi jo jännittää, koska tästähän se oli kiinni, tulisiko CACIB vai ei.  Juoksu järjestys oli Jaffa, Haiku (AVO) ja sitten Lulu (VAL). Juoksun jälkeen tuomari osoitti Lulun siihen Jaffan taakse ja ajattelin, että höh nyt meni sitten se CACIB yhdellä ohi. Tuomari kuitenkin kätteli minua ja sanoi "You're first"! (En tajunnut aluksi, että mitenniin ykkönen ku Jaffa on tossa edessä, mutta ykkös palkintosijoituspaikka mikälie :D oli siinä kohdalla) Kesti kyllä hetken tajuta, että Lulu oli paras narttu! Sitten mulle ojennettiin käteen se mitä lähettiin hakemaan, nimittäin valkoinen CACIB ruusuke :)! Nyt sitte vielä yks nii tosta likasta tulee kansainvälinen näyttelyvalio!!

Junnuissa ei tänäänkään tullut sijoitusta, mutta meillä meni hyvin :)!

Arvostelu: 5 years old. Exc. type, correct head, enough long ears, medium neck. Well developed body with correct lenght. Strong straight legs, free movement, good tail. A bit soft coat.

Kiitos kaikille mukavasta seurasta ja kivasta reissusta!

KUVAT (C) JARI KUNNARI!