HSKP järjesti koirapäivän Tuomarinkartanossa. Ohjelmassa oli mm. junior handler. Pikkusiskoni kilpaili nuoremmissa Lulun kanssa ja ensimmäinen kisa menikin loistavasti! Emma oli nuorempien paras!

 

Sitten mentiin me Lulun kanssa kehään. Pääsimme 4 parhaan joukkoon ja siinä vaiheessa vaihdettiin koiria. Sain vaihdossa mustan portugalinvesikoira Sessen, joka oli hieman arka, mutta sain sen menemään suht hyvin. Henna, joka kisasi Sessen kanssa sijoittui hienosti kolmanneksi! Me sijoituimme toisiksi taitavan Sannin jälkeen. Onnea Sanni! Ihan hyvä vaan etten voittanut, sillä muuten olisi tullut ongelma, kun kummatki meistä, minä ja Emma kisattiin Lululla :D!

Päivän paras kilpailussa siis kilpailivat Emma ja Sanni. Vaihtokoiraksi he saivat silkkiterrierin, jonka Emmakin sai esitettyä hyvin, vaikkei Emmalla ollut mitään tietoa rodun esitystavasta. Sanni voitti ja Emma tuli toiseksi! Ei huonompi sijoitus ensikertalaiselta :).

HSKP:n nuorisoständillä sai askarrella koiralleen vetolelun. Tein Lululle synttärilahjaksi sellasen ja tässä kuvia Lulusta lelun kanssa .